ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ

DSC_2226

Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ

 


ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ...


"ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ  ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"

https://www.newslink.gr/vravefsis/parasimoforithike-o-proedros-tou-mouseiou-tou-louvrou-apo-tin-katerina-sakellaropoulou/



ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΠΙ  OΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ  ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !



ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ,  ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ 

ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, 

ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ !


ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΧΡΩΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (10.000.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.


ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ !!


Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΑ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ...


ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.


ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΜΕΤΩΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΩΓΚΥΣΤ ΝΤΕ ΣΟΥΑΖΕΛ ΓΚΟΥΦΙΕ ΑΠΟ ΤΟ 1798.  

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ !!! 

louvre-centaure-enlevant-une-femme-01


Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ (ΦΤΕΡΩΤΗ ΘΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΠΛΩΡΗΣ ΠΛΟΙΟΥ, ΕΡΓΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ 2ου ΑΙ. ΠΧ), ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1884. ΚΟΣΜΟΥΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !

 ΤΟ 1863 Ο ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΜΠΟΥΑΖΩ ΕΛΑΒΕ  ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ ΝΑ ΑΝΑΣΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΠΟΥΑΖΩ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ.


niki


ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ (150 Π.Χ.) γλύπτη Αγήσανδρο ή  Αλέξανδρο, γιο του Μηνίδη από την Αντιόχεια του Μαιάνδρου. Το μισό όνομά του αναφερόταν στη βάση του γλυπτού όπου απέμενε χαραγμένη η φράση "...ΝΔΡΟΣ ΜΗΝΙΔΟΥ ΑΝΤΙΟΧΕΥΣ ΑΠΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕ". Αυτή η επιγραφή που φαίνεται σε σχέδιο της εποχής, χάθηκε γύρω στο 1825 ενώ το απόκτημα βρισκόταν στο Λούβρο και πολλοί πιστεύουν ότι την εξαφάνισαν οι τότε διευθυντές του !!!  ΠΗΓΗ BIKIΠΑΙΔΕΙΑ

Paris_Louvre_Venus_de_Milo_Debay_drawing


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ 

ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ !

ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 1820 (ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΑΦΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΚΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΟΥΡΟΥΖΗΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΒΕΡΓΗΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ  ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

Ο ΔΟΥΚΑΣ ΝΤΕ ΡΙΒΙΕΡ ΤΟ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΤΟΝ 18ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ ΩΣ ΔΩΡΕΑ !


afroditi_apple_arthro

ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ «Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821» ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΠΠΟΥ 200 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

https://www.protothema.gr/stories/article/843606/i-arpagi-tis-afroditis-tis-milou-apo-to-horafi-sto-louvro/

 http://www.mixanitouxronou.gr/kirie-evramen-mia-gineka-pos-i-niki-tis-samothrakis-vrethike-sta-cheria-ton-gallon-ke-stithike-sto-mousio-tou-louvrou/


ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ :
330px-Fran%25C3%25A7oise_Foliot_-_Cavalier_Rampin_2%2B%25281%2529360px-Kouros%2527_Head_to_horse%252C_Acropolis%2527_museum%252C_Athens




Το κεφάλι απο το άγαλμα του "Ιππέα Rampin". Το κύριο μέρος του αγάλαματος βρίσκεται στο μουσείου της Ακρόπολης, αλλά το κεφάλι του ιππέα κοσμεί την αίθουσα 170 του μουσείου. 


1024px-Bull_metope_Olympia_Louvre_MA716

Ο "Ηρακλής και ο ταύρος της Κρήτης" προσφέρθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση ως δώρο στους Γάλλους το 1830. Σήμερα κοσμεί την αίθουσα 407 του Λούβρου.



elders_and_maidens_panathenaic_procession1320111958218

Οι "Εργαστίνες" AΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΦΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΛΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ). Το έργο που εικάζεται πως φιλοτεχνήθηκε από τον Φειδία και αποτελεί μέρος της ζωοφόρου του Παρθενώνα σήμερα κοσμεί την αίθουσα 347 του μουσείου του Λούβρου. 


(ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΓΛΥΠΤΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ

 ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ "ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ" Ο ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ 

ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!


ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ !!


https://ngradio.gr/blog/foivos-piompinos-blog/ellinikes-arxaiotites-mouseio-louvro/


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΕΡΓΗ


https://giadanou.blogspot.com/2021/03/blog-post_50.html




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

" ΑΡ. ΠΡΩΤ.6199/04-09-2015.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.

1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

 1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη (υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

 1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

 1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

 1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .

1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα

θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" :https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ":https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»




TΗΛ. 6932729297





youtube:


https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObut WedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.":

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/



 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529



 twitter https://twitter.com/home?logout=1609586405780



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 


ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, 


ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :



600 ΔΙΣ : http://600dis.oramaellas.gr/

 



ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ:

https://dimoi.oramaellas.gr/

 



ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

https://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/metoxes-xroniko/

 



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:http://www.endcyprusdebt.com/

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=17647


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ

 "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ."

http://alfeiospotamos.gr/?p=11184



ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


https://www.e-synews.gr 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS


http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/


http://alfeiospotamos.gr/


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/


http://spametadesma.blogspot.gr/


http://sorrasgegonota.wordpress.com/


=======================

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ


 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .


http://alfeiospotamos.gr/?p=10768


=======================

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:


http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤA MΕΣΑ 


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ 


ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ  



Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 69


67100, ΞΑΝΘΗ


Ε-ΜΑΙL: esy.xanthis@gmail.com


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2541106281


6932729297





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια